Noordoost

Onze school in Noordoost

Onze geschiedenis

Vanaf 1983 is onze school aanwezig in de wijk Dieren Noordoost. We zijn begonnen in het multifunctionele gebouw 'De Drieschaar'. Samen met de openbare school en het wijkcentrum. In 1991 kregen we een eigen gebouw aan de Essenhof, onze huidige locatie.

Het hart van onze school

Centraal in onze school ligt de gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte neemt een belangrijke plek in tijdens het schoolleven van De Boomgaard-leerlingen. Hier worden de activiteiten voor de hele school georganiseerd. Het is de ideale plek om samen te komen en te kijken naar elkaars werk of uitvoeringen.

Gezamenlijke start van 2020
Kinderboekenweek 2019

Deze ruimte is ook de gymruimte voor de leerlingen van groep 1 en 2. Na schooltijd maakt onze Kinderopvangorganisatie KSH gebruik van deze ruimte voor de buitenschoolse opvang. Om deze centrale ruimte heen liggen de lokalen.

Plein voor groep 1/2
Praktijkles op het plein

Rondom onze school zijn er veel speel- en beweegmogelijkheden voor jongere en oudere kinderen. Een deel van het plein is speciaal gereserveerd voor de kinderen uit groep 1 en 2.

Ons team van Noordoost

Dit schooljaar dragen juf Susan, meester Ronald, juf Suzan, juf Lydia, juf Riek (verrijkingsgroep), juf Irene, juf Inge, juf Ann, juf Esther (tevens intern begeleider), meester Jasper, juf Inge Rekers (ondersteuning directie), meester Dennis (directeur) en juf Jacorien (ondersteuning leerlingen) zorg voor het onderwijs.

Met ondersteuning van onze conciërge Richard en o.a. de ouderraad en hulpouders zetten ze zich in voor een succesvolle en leuke schooltijd van de leerlingen van De Boomgaard.

Wilt u meer weten over onze school in Noordoost? Dan kunt u contact opnemen met:

Het team van De Boomgaard Noordoost
Essenhof 2
6951 NS Dieren
Telefoon: 0313 - 422884
E-mail: algemeen.boomgaard@pcbo-rheden.nl
U kunt ook het contactformulier invullen.